Tidlig krøking med edderkoppmaling

Male Orcs & Goblins Arachnarok Spider

Etter at jeg fikk barn ble det minimalt med Warhammer på meg. Både når det gjelder spilling og maling. Den stakkars Orcs & Goblins Arachnarok Spider-en min har stått umalt så lenge at den var dekket med støv. Jeg var hjemme med eldstejenta (5 år) i dag, som hadde lyst til å male. Så da tenkte jeg, hvorfor ikke male edderkoppen sammen med henne? Som tenkt, så gjort!

Hun syntes det var kjempegøy, og jeg har ikke sett henne i så dyp konsentrasjon på flere år. Vi ble riktignok ikke helt ferdige. Men det foreløpige resultatet ble veldig interessant. :) Tror den definitivt kommer til å vekke oppsikt i arméen min. :)

Painting Orcs & Goblins Arachnarok Spider

Painting Orcs & Goblins Arachnarok Spider

This entry was posted in Barn, Miniatyrspill and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Tidlig krøking med edderkoppmaling

 1. Oguleth says:

  Fantastisk! Er det sånn Frost Phoenixen kommer til å bli malt og? :)

  • Emerald Raptor says:

   Hehe…
   Er redd jeg ikke har tatt av plasten på eska enda… :( Men tror jeg skal få begynt på den om ikke så alt for lenge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>