SpillExpo

Spillexpo nintendo Mario

Vi dro en liten tur innom SpillExpo på Lillestrøm i dag! Siden vi kjenner ei som jobber i Nintendo fikk vi gratisbilletter. :) Hele familien var med, så vi tok vi bare en rask titt. Høydepunktet var definitivt Nintendo sin nye Wii U som vi fikk demonstrasjoner av.

Det som er veldig spesielt med denne konsollen er at du kan bruke kontrollere med innebygget skjerm. Slik at du kan spille med folk uten at de ser hva du gjør fordi du har en egen, liten skjerm. Spennende konsept!

This entry was posted in Dataspill. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>