Teller ned til Baldur’s Gate Enhanced Edition!

Sitter og venter og venter her nå. Og teller ned til at jeg skal få lov til å spille Baldur’s Gate Enhanced Edition som slippes kl 21 norsk tid i kveld!

Baldur's Gate enhanced edition donwloader

Dette er altså en ny, enhanced versjon av det gamle spillet Baldurs Gate som ble sluppet 30.november 1998. Det er altså 14 år siden! Det var et fantastisk spill som jeg har spilt igjennom utallige ganger. Aller best likte jeg nok Baldurs’ Gate II, så jeg håper den kommer ut i ny versjon etter hvert også.

Baldur’s Gate er en spillserie basert på Advanced Dungeons & Dragons-systemet. Der man går fra å kunne kaste én ussel magic missile per dag til å bli supermektige helter (i den siste ekspansjonen). Man gjør oppdrag, dreper monstre, lager utstyr og det meste et sant rollespill innebærer.

Åååå, hardt å vente!

Oppdatering:

Nå har det gått to timer over releasetiden. Ikke noe spill enda. :( Supportforumet er nede (antar det er på grunn av høy trafikk), ingen nyheter på nettsiden. Kun en person som har sagt noe på twitter for over en time siden om at de skulle legge ut en ny patch. Det er for dårlig!

Siden det er jobb i morgen betyr det at jeg må legge meg nå uten å få prøvd spillet :(

Oppdatering 2:

49 dager til opplastingen er ferdig...

Nå skjer det i hvert fall noe. Men spørs om jeg orker å vente på nedlastingstiden (se skjermbilde).

Oppdatering 3: (29.11)

BGEE character

Nå er det full spilling! :)

This entry was posted in Dataspill and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Teller ned til Baldur’s Gate Enhanced Edition!

  1. Haakon says:

    Har de gjort det noe enklere å se “baksiden” av hus og sånt? Nesten hele grunnen til at jeg bare har spillt gjennom det en gang…

    • Emerald Raptor says:

      Hehe, det tror jeg ikke de har. Jeg synes ikke det var et voldsomt stort problem jeg, da. Det kommer nok en oppdatering om hva jeg synes om spillet etter hvert. Men akkurat nå har jeg ikke tid. Spille mer! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>