Prosjekt Hydra

En bekjent av meg skulle ha et foredrag om et program som heter Hydra. I den forbindelse lurte han på om jeg hadde en Warhammer-hydra han kunne låne. Det hadde jeg ikke, men det kunne jeg gjerne skaffe meg!

Så vi ringte til Games Workshop og hørte om de hadde en hydra på lager. Og det hadde de! I lunjsen på jobben stakk jeg og hentet den, samt kjøpte en håndfull maling, svart spray, pensler og lim.

Et lite problem var at jeg bare hadde 3 dager på meg før foredraget. Siden jeg har små barn betyr det 3 kvelder. Men jeg klarte det! Brukte ca 10 timer. Og mens jeg malte så filmet jeg. Var ikke superenkelt å filme mens man malte, men det gikk da på et vis.

Hvis du er interessert i forklaringstekst til videoen kan du se denne videoen isteden:

Her er noen bilder av den ferdigmalte hydraen (også inkludert i filmene):

This entry was posted in Miniatyrspill, Monster, Video. Bookmark the permalink.

4 Responses to Prosjekt Hydra

 1. Haakon says:

  Jeg antar det er forventet av meg å si at jeg likte musikken? 😉

  Imponerende tempo du fikk satt igang… Heter det neste prosjektet hans “2400 poengs Dark Elf hær til NM”? :)

  • Emerald Raptor says:

   Hehe, nei det heter det nok ikke. Neste gang jeg skal male opp en ny hær blir nok når ungene flytter hjemmefra. :)

 2. Haakon says:

  Var det forøvrig metallversjonen eller resinversjonen du fikk tak i?

  Og fargevalget var morsomt – men hvordan endte du opp med det?

  • Emerald Raptor says:

   Det var resinversjonen. Veldig glad for at det ikke var metall, siden det er noe herk. Men jeg synes ikke det stoffet var så bra. Noen steder var det litt boblete, og jeg kunne lage riper i den bare med neglen. Liker plastikk bedre, men det er vel ikke et alternativ.

   Når det gjelder fargevalget så baserte det seg på at jeg ville ha en blå vann-hydra. Hadde jeg hatt litt bedre tid hadde jeg forsket litt mer på hvordan jeg skulle få det til å se ut som om den var under vann (ved å modifisere basen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>