Min nye hobby – Pet battles!

Etter å ha gått forbi den samme plakaten med en panda som stirrer intenst på meg hver dag etter jobb over en periode klarte jeg ikke å holde meg unna lenger. Jeg bare måtte prøve Mists of Pandaria.

Mists of Pandaria dragon

Jeg må si jeg hadde veldig lave forventinger til denne ekspansjonen av World of Warcraft. Litt fordi jeg ikke helt falt for den forrige, og litt fordi det virket så fjernt for meg å innføre bomsete pandaer. Som tidligere hadde vært en aprilspøk fra Blizzard sin side.

Mists of pandaria - female pandarian

Men jeg ble virkelig positivt overrasket. De har faktisk klart å føre spille et hakk videre. Og basert de nye stedene på asiatisk kultur. Innført nye herlige monstre og flotte steder. Og ikke minst, masser av nye drager! Alt i asiatisk stil.

Men det som tok helt pusten fra meg var kjæledyrskampene. Gjennom mine dager med spilling har jeg samlet meg opp en mengde søte små companions. Alt fra bittesmå raptorer og drager til mekaniske kyllinger. Tidligere har disse kjæledyrene ikke hatt noen funksjon (med noen få unntak). Men i denne versjonen er det innført et helt nytt lite minispill i world of warcraft der man kan sloss med kjæledyrene mot andres dyr. I skikkelig pokemonstil!

Pet battle pvp

Man kan ha med seg tre aktive dyr som sloss for deg. Enten mot andre spilleres dyr eller mot småkryp man finner over alt i spillet. De ville dyrene kan man i tillegg fange! Og få til å sloss for seg. Kampsystemet er veldig enkelt, men likevel helt avhengighetsskapende. Det er turbasert, og man kan sloss med ett dyr om gangen, som kan byttes ut med de to andre dyrene du har med deg. Dyrene har forskjellig stats og egenskaper. De får xp ettersom hvor bra mostand du har, og de får avdekket nye egenskaper og øker stats når de går opp i level.

Pet battle

Jeg ble totalt frelst, og det tok ikke lang tid før jeg hadde spilt om mitt første dyr til maxlevel. Har prøvd meg litt på pvp også, men det er så kjedelig når motstanderen gir seg. For da får man ikke xp. Så så lenge jeg levler dyr spiller jeg mest mot ville dyr.

Troll druid bet battle

Mine tips til pet battling:

Ressurser:

Warcraftpets.com – Et nettsted med all informasjon du trenger om kjæledyrskamper.

Jeg bruker disse addon-ene:

Battle Pet – Quality notifier
Forteller deg hvor bra dyret du sloss med er, så du ser enkelt om det er verdt å fange det.

PetJournal Enhanced
Innfører en bedre måte å sortere og holde oversikt over dyrene dine på.

RandomCompanion
Morsom addon som du kan bruke til å summone et tilfelidg dyr som du har med deg. Kan også automatisk bytte ut dyret etter et gitt antall minutter. Kan også brukes til å hente fram et tilfeldig ridedyr når du ønsker det. En flott måte å bruke alle de rare dyrene og ridedyrene man har samlet gjennom tidene.

Min superdupre kombo:

Celestial dragon, nordrassil whisp, nether fearie dragon

Celestial dragon (breath, ancient blessing og moonfire)
Nordrassil wisp (light, flash, arcane explosion)
Nether faerie dragon (slicing wind, arcane blast, moonfire)

Disse er basert på magi og moonfire (som gir pluss til magi). Celestial dragon har i tillegg bra buff, bra healing, og er skikkelig über.

This entry was posted in Dataspill and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>