Verdens beste spill i ny utgave

Baldur's Gate 1 Gnoll Fortress

I september kommer en oppusset versjon av yndlingsspillet mitt gjennom alle tider, nemlig Baldur’s Gate! God gammeldags rollespilling med eventyrere og monsterslashing. Jeg tror Baldur’s Gate II er et av de spillene jeg har rundet aller flest ganger. Jeg har også spilt eneren og alle ekspansjonene mange ganger.

Jeg synes det er veldig gøy at det skal komme ut i ny, utvidet, oppusset versjon. Men for å være helt ærlig skulle jeg heller ønske at de hadde laget en helt ny historie. Jeg har jo spilt den gamle historien så mange ganger før! At det kommer noen nye sidehistorier er jo et plaster på såret, men likevel ikke helt nok for meg.

Jeg skjønner nemlig ikke helt dette med å lage helt nye utgaver av gamle spill som er like de forrige. Da vil jeg heller ha en fortsettelse! Eller i hvert fall en ny historie. Jeg skjønner at de ikke lager en fortsettelse av Baldurs Gate II siden man til slutt ble veldig høy level i den siste ekspansjonen.

Uansett kommer jeg garantert til å spille det. Og at det faktisk kommer til Android også er et kjempestort pluss. Gleder meg til å spille det på padden min. :)

This entry was posted in Dataspill and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>