3 nye dingser

Ok, ikke verdens mest spennende bloggpost. Men om noen kan bli superberømt over å blogge om de nye støvlene han har kjøpt, så kan vel jeg blogge om det rare jeg har kjøpt. Jeg har kjøpt 3 dingser.

Dings nr 1

IMG_7129x.JPG

Den første dingsen er et eksternt tastatur til min Galaxy tab. Tidligere så har jeg ikke helt klart å finne et bruksområde for padden min. Jobben spanderte, så da kunne jeg jo nesten ikke si nei! Men jeg har både telefon, laptop og stasjonær maskin. Så hva skulle jeg egentlig med en pad i tillegg?

Det var ikke før jeg fikk det nye tastauret mitt at jeg endelig begynte å bruke den. For da kunne jeg bruke den til å skrive på. Og Fordi tastaturet også holder den oppreist så kunne jeg ligge på sofaen og se på film på den uten å måtte holde i den. Kall meg litt gammeldags, men jeg synes den generelt er bedre å bruke med tastatur. Enten det er surfing eller til andre ting. Har både norske bokstaver og androidknappene på tastaturet.

Så lenge jeg tenker på padden min som en kraftig mobiltelefon, og ikke en svak datamaskin er den jo kjempebra! 😉

Det kostet 595,- hos komplett.

Dings nr 2

IMG_7121x.JPG

Ny mus! Logitech G400 Gaming Mouse (MX518). Ikke spesielt spennende. Bare en ny, enkel logitech-mus med rullejul, to knapper på toppen og to knapper på siden. Den forrige deiset i gulvet litt for mange ganger. Den er kanskje bittelitt for stor for hånden min, men ellers funker den bra.

Kostet 295,- på komplett.

Dings nr 3

IMG_7126x.JPG

Fargelaser! Brother HL3070CW LED. En svær klump av en skriver. Tidligere har vi hatt en svart-hvitt-laser. Men siden denne nå er tom for toner, og farge-laserene har blitt så billige valgte vi å kjøpe denne. Men at den var sååå stor overså vi visst. Den kan brukes over trådløst nettverk, og den virker.

Kostet 1.995,- på komplett.

This entry was posted in Android and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to 3 nye dingser

 1. Hakkespett says:

  Det er samme musa jeg har. Brukes flittig til å spille secret world med.

  • Emerald Raptor says:

   Er det spennende? Har ikke prøvd det. Jeg har litt høy terskel for å begynne med nye MMO-er, men det høres ut som et bra spill.

 2. Hakkespett says:

  Har litt tynt grunnlag for å uttale meg. Er den første mmoen jeg har prøvd. Koser meg veldig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>