Diablo 3 beta!

Diablo 3 login screen

Da var den endelig klar! Diablo 3 skulle stresstestes i en åpen betaversjon! Jeg turde ikke ha store forventinger. Når man tenker på hvor mange millioner personer som har spilt World of Warcraft, skjønte vi at pågangen for å ville spille en tidlig versjon av Diablo 3 kom til å være enorm.

Både jeg og Pteranodon lastet forventningsfylt ned spillet i forkant av åpningen. Da klokka passerte 21 prøvde vi å logge oss inn for første gang. Og vi kom, som forventet, ikke inn. Feilmelding på feilmelding. Support forumet til Blizard krasjet på grunn av for stor pågang, så det var vanskelig å finne noe informasjon. Etter hvert fant vi ut at å følge https://twitter.com/#!/BlizzardCS og https://twitter.com/#!/Bashiok gav best informasjon.

Der stod det blant annet at det kun var amerikanske servere som var åpne for betatesting. Det stod det ikke om noe annet sted! Så endret vi, og prøvde igjen. Fortsatt feilmeldinger. Jeg holdt vel mer eller mindre på å prøve å logge meg på i halvannen time, før det på twitter ble annonsert at de stengte serveren får nye brukere for å dempe pågangen noe. Gah! Veldig irriterende.

Dagen etter våknet Velociraptor klokka halv seks. Da snek jeg meg bort til datamaskinen og prøvde igjen. Ja! Det funket! Jeg kom inn! Etter å ha stirret lenge på de to kråkene på innloggingsskjermen ble min første karakter i betaversjonen av Diablo 3 en wizard som het Kra.

Jeg spiller Diablo 3 beta!

I løpet av frokosten til Velociraptor rakk jeg å bli level 3, før jeg måtte ta meg av henne. Førsteinntrykket av spillet var forholdsvis bra. Det var fin grafikk, selv om den desverre ikke gikk helt glatt på maskinen min på beste innstillinger. Man startet like utenfor byen, og ble angrepet av trege udøde. De rakk ikke å se lyset så lenge før magien min sendte de tilbake til de døde igjen.

Noe jeg likte veldig godt var at den første spellen ikke bruker mana! Det vil si at man slipper å løpe rundt med et våpen når man ikke har igjen noe mana. Som en verdensvant magiker er det sjelden kost. I Diablo 1 pleide jeg å denge løs med sverd den første perioden før jeg ble litt bedre som magiker og fikk mere mana å leke meg med.

Men som sagt, så rakk jeg bare bli level 3, så da ble det litt begrenset med inntrykk. Men jeg gleder meg sinnsykt til å spille det når det kommer ut! Jeg har med jevne mellomrom prøvd å logge meg inn igjen hele dagen. Men har fått diverse feilmeldinger om fulle servere og uforståelige error codes.

Det var en periode jeg klarte å komme meg inn halvveis. Det vil si at jeg kom til karakterskjermen, men ikke lenger. Den tiden benyttet jeg til å lage meg en karakter av hver klasse. Det aller kuleste er at man kan velge kjønn! Jeg vet det er en liten ting. Men jeg liker best å spille jentekarakterer. Det har jeg alltid gjort. Der man ikke kan velge kjønn trekkes jeg automatisk mot klassene som er jenter.

Jeg har planer om å prøve meg igjen når Velociraptor og Bambiraptor er lagt, og krysser fingrene for at vi kommer inn til slutt!

Klassene i spillet:

Witch doctor

This entry was posted in Dataspill and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>