Jeg har fått meg ny jobb!

Lego Friends, "jentelego"

Det skjer veldig mye om dagen! Så det blir ikke tid til så mange oppdateringer her, selv om jeg egentlig har masse å skrive om. Jeg har blant annet fått meg ny jobb! Fra april skal jeg begynne som javaprogrammerer igjen! Så nå bruker jeg hver ledige stund (ok, så overdriver jeg litt da) til å oppdatere meg på rammeverkene jeg skal bruke i den nye stillingen.

Jeg har jobbet som programmerer tidligere, men alle systemene på avdelingen min har blitt outsorcet til India, så vi har fått andre arbeidsoppgaver. Siden jeg hadde en grei jobb fra før av tok jeg meg god tid, og stilte høye krav til hva jeg ville søke på. Men jeg fant det jeg var ute etter til slutt!

Jeg får nå høyere lønn, 20 minutter kortere reisetid, i tillegg til at jeg får jobbe med det jeg liker best. Så da skal man ikke klage! Da jeg dro dit for å skrive under kontrakten fikk jeg en god magefølelse. Så jeg tror jeg har valgt riktig.

Hvis noen lurer på hva illustrasjonsbildet er, så er dette altså den nye “jentelego”-serien som heter Lego Friends. Men edderkoppen og glasset kommer fra andre serier.

This entry was posted in Leker, Programmering. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>