Tusenårsfalken i Lego

Star Wars Lego, Millennium Falcon

Pteranodon fikk Lego Millennium Falcon i julegave av meg og søstrene mine. Og nå er den endelig bygget sammen! Jeg synes den var veldig stilig, for den kan åpnes, og er stor nok til at folkene kan plasseres rundt omkring i den. Det er ikke den største versjonen man kan få tak i, men jeg synes størrelsen var bra. Vanskelig nok å finne ut hvor man skal oppbevare den så barna ikke får tak i den! :) Personene som følger med er: Han Solo, Luke Skywaker, Darth Vader, Chewbacca, Obi Wan Kenobi og Prinsesse Leia. De andre figurene du ser på bildene fulgte med Star Wars Lego-kalenderen i fjor.

This entry was posted in Leker and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>