Lyst til å lære JavaScript?

Har du lyst til å lære deg å kode JavaScript, men vet ikke helt hvordan du skal starte? Ei venninne av meg tipset meg om prosjektet CodeYear.

Det er et prosjekt der man skal lære seg å programmere JavaScript i løpet av et år. Man får tilsendt et lite interaktivt kurs hver mandag med oppgaver å løse. Det starter helt fra bunnen av, så det er bare å kaste seg med. For min egen del begynte det litt for basic. Men jeg tror det kan bli nyttig etter hvert, så jeg har planer om å følge med.

Kurset virker veldig bra. Det er interaktivt, så man får en litt mer actionfylt opplevelse av å gjennomføre det enn å lese en bok.

Det er ikke for sent å melde seg på, selv om det allerede er i gang (Vi er på kurs nr 6). Om du ikke har så god kjennskap til JavaScript kan det være lurt å få med deg alle kursene, helt fra kurs nr 1.

Meld deg på her.

This entry was posted in Programmering. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>