Er det mulig å fortsette med rollespillingen etter at man har fått barn?

Spiller Pathfinder RPG med barn

Klart det er! Hvis man virkelig har lyst kan man få til det meste. Jeg og Pteranodon har jo det problemet/den fordelen at vi begge spiller rollespill, og gjerne vil spille sammen. Men vi har en datter på snart 1 år og en på 3, som gjør det hele litt mer utfordrende.

Det har desverre blitt lite spilling med den gamle spillgruppa, som består av gamle venner som ikke har fått barn enda. Som småbarnsforeldre i jobb ønsket vi ikke å ha barnevakt den lille tida vi er sammen med barna, og orket heller ikke å være oppe hele natta.

Men vi har vært så utrolig heldige og funnet et spillende vennepar som har barn på samme alder som oss, og bor ganske nært. Så vi lar barna leke sammen på dagen, og spiller på kvelden når barna har lagt seg. Ofte med en gråtende baby eller to på fanget. Vi får ikke spilt så lenge av gangen, men så lenge vi er fokuserte og møtes ofte nok går spillingen framover likevel.

This entry was posted in Barn, Rollespill. Bookmark the permalink.

2 Responses to Er det mulig å fortsette med rollespillingen etter at man har fått barn?

  1. Inger-M says:

    Godt nytt år til deg!
    Ble det noen gang noe av den halvtårsavstemningen på oftografen?

    • Emerald Raptor says:

      Det gikk visst litt i glemmeboka. Har en litt travel periode nå, men skal se om vi får ordnet det om ikke så alt for lenge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>