Starten på et nytt eventyr – Star Wars: The Old Republic

Star Wars The Old Republic

Å nei, enda et MMO! Vi var virkelig i tvil om vi skulle tørre å slenge oss med. Men vi klarte ikke å la være. Vi måtte bare prøve “Star Wars: The Old Republic”. Først kjøpte Pteranodon seg en kopi som vi prøvde begge to. Etter at jeg hadde spilt i fem minutter under hans utålmodige blikk innså jeg at jeg også måtte ha en kopi. Så vi kunne spille sammen.

Vi gjorde som vi pleier, lagde en karakter hver som vi kun spiller sammen med hverandre. For at vi skal holde oss på samme nivå. Og deretter lagde jeg en karakter som jeg har planer om å spille alene. Vi valgte å spille på den mørke siden fordi en kamerat av oss gjorde det.

Zabrak sith inquisitor

Min første karakter var en sith inquisitor. Det vil si en sith som spesialiserer seg i force powers. Skal man være ond får man jammen bruke kraften for å lage noen skikkelige lynstormer. Pteranodon valgte å bli en Sith Warrior som ganske selvforklarende er mer nærkampfokusert.

Min andre karakter ble en bounty hunter. Den har jeg ikke fått spilt så mye med enda. Men jeg endte opp som en cyborg med kringlefletter. :)

Cyborg bounty hunter

Foreløpig virker spillet veldig lovende! Jeg elsket jo KOTOR-spillene, og dette har mye av den samme atmosfæren. Vi har ikke kommet så langt enda, men er allerede veldig frelst!

Vi spiller dark side på serveren Luka Sene.

This entry was posted in Dataspill and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>