Snart tilbake på jobb

Magic: The gathering og babyhånd

I morgen er det sannsynligvis min aller siste dag med morspermisjon. Da skal Pteranodon ta over og være hjemme sammen med Velociraptor i 18 uker. Og jeg skal tilbake på jobb. Buhu. Jeg kunne veldig gjerne vært hjemme noen måneder til. Men det blir nok litt ålreit å få brukt hjernen sin litt igjen. Ikke bare svinse rundt i ammetåke lenger. Systemet jeg jobbet på har blitt outsourcet til India mens jeg har hatt permisjon, så jeg går tilbake til en ny stilling. Det kan jo bli interessant å se hvordan det kommer til å gå.

Det beste med å skulle tilbake på jobb er at det da ikke lengre er min jobb å passe babyen om nettene. I natt satt jeg oppe med en gråtende baby på fanget mens jeg økte arkeologi-skillen min i wow. Det er nesten like kjedelig som fisking.

Som min siste handling på mitt siste barseltreff lærte jeg bort kortspillet Magic: the gathering. Det var koselig å spille det igjen, selv om jeg godt kunne hatt en litt bedre førsterunde. :)

Jeg tenkte lenge over hva jeg skulle gjøre min siste dag hjemme. Og har vel i grunn kommet fram til at jeg bare skal slappe av og kose meg sammen med babysen. Kanskje spille litt hvis hun sover litt. Og spise pai.

This entry was posted in Barn and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>