Prosjekt guildleveling

Siden vi nå bare er tre aktive medlemmer i guildet vårt i world of warcraft går det ganske sent med levlingen av guildet. Men nå har vi fått en plan. Vi lagde oss nye karakterer, og spilte de opp til level 15 for å kunne være med i tilfeldige instanser.

Goblin priest

Jeg lagde goblinpresten Trinklazip som skal heale. De andre lagde en goblin shaman som skal skade og en blodalvpaladin som skal tanke. De første levlene gikk veldig fort. Jeg synes startstedet for goblinene er et veldig bra sted. Med masse varierte oppdrag.

Wow, flying goblin in helicopter

Så skal vi gjøre “guild challenges” hver uke. Dvs at vi gjør instanser som passer for levelen vår, og blir belønnet med å øke levelen til guildet vårt. Så planen er at vi bare skal levle karakterene våre sammen i instanser for å gjøre utfordringene. Det blir litt mer spennende enn å gjøre høylevelshulene igjen og igjen.

Vi har satt av tirsdager som spilledag, på kveldstid etter at barna er lagt. Det ble litt så som så i går på grunn av en del babyvåkning og nabobesøk. Jeg har en barnevaktordning med mann’ min om at jeg har vakt på mandager når han spiller, og han har vakt på tirsdager når jeg spiller. Men det ble så mye styr at jeg måtte hjelpe til litt i går.

Ragefire chasm

Men vi fikk da gjort fire challenges likevel! 2 ganger i Ragefire Chasm, en gang i Wailing Caverns (der jeg fikk liten raptor!) og en gang i Shadowfang Keep. Jeg synes det er veldig koselig å gjøre de gamle instansene igjen! Og ikke bare løpe igjennom de med høylevelskarakterer.

Vi døde ikke en eneste gang. Sannsynligvis takket være ekstremt god healing! :) Jeg er vant til å heale som druid, så jeg synes prestens skjold er skikkelig ost!

Shadowfang keep

This entry was posted in Dataspill and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>