Dagens monster: Croco-Vile

Jeg kom over dette herlige monsteret på Nille i dag. Det var en hel serie med små, søte monstre i forskjellige farger og fasonger. Hadde bare samvittighet til å ta med meg en av de hjem. Valgte et grønt et med et øye i panna, hale og tagger på ryggen.

Monsterkosedyr fra Nille

I kortet som fulgte med var det en beskrivelse av stats. Med både “scare factor”, “intelligence” og det viktigste av alt, nemlig “smell”. Personlig syntes jeg ikke det luktet noe av monsteret. Men kanskje man må ha en monsternese for å detektere det?

Croco-Vile, Monster med ett øye

This entry was posted in Leker, Monster and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>