Neeeeei, ikke nå igjen!

Troll bat form

Jeg har visst aktivert World of Warcraft-kontoen min igjen… Jeg hørte om to andre venner som nettopp hadde aktivert sine kontoer igjen . Og da klarte jeg ikke la være å gjøre det samme. Jeg har meldt meg av og på mange ganger og spilt i både korte og lengre perioder. Men hva er det med dette spillet som gjør at jeg aldri helt klarer å legge det fra meg?

Uldum

Det er fortsatt masse content i Cataclysm (den siste ekspansjonen) jeg ikke har vært innom. Som det er realistisk at jeg er innom, vel å merke. Har tross alt to små barn og jobb, i tillegg til at jeg ikke er den raidende typen.

World of Warcraft, druid

Nå gjør jeg oppdrag i Uldum. Et spennende sted med ørken, oaser og gamle sivilisasjoner og spennende kattevesner. Håper barna sovner når de skal i kveld. For da blir det mere spilling! :)

This entry was posted in Dataspill and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Neeeeei, ikke nå igjen!

 1. Det er sånt som skjer :) Jeg har også pauser fra spillet, men klarer aldri å slutte helt. Skjønt, i mitt tilfelle er det nok mer guilden og samholdet der som drar meg tilbake enn spillet i seg selv.

  Uldum er forøvrig genialt sted – jeg er særlig glad i Harrison Jones 😀

  Kan jeg spørre hvilken server du spiller på?

 2. Oguleth says:

  Har du sett den FANTASTISKE (merk: sarkasme) trailern for neste expansion?

  http://www.youtube.com/watch?v=nyeZ8khSEC0

  Jeg tror jeg blir nødt til å hoppe over til Starcraft for onlinespilling nå… >.>

  • Emerald Raptor says:

   Jeg ble helt sjokkert! Trodde det var en aprilspøk eller noe. Lurer veldig på hva pet battle system er for noe. Kanskje det blir litt pokemon-aktig? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>