Lilla jenterom

Lilla jenterom

Da er det på tide å vise fram det nye barnerommet! Babyen fikk eget rom i sommer som vi hadde pusset opp og innredet. Jeg synes det er lurt å tenke langsiktig når man skal pusse opp et rom. Planen er at det ikke er noe som MÅ gjøres om på når hun blir tenåring (med unntak av større seng etter hvert og å ta ned noen veggklistremerker). Vi ønsker sikkert å endre noe da, men det er lurt å ikke bare tenke på at det er en baby som skal bo her.

Hylle og stol på barnerommet

Så til det vanskelige. Jeg ville lage et rom som var feminint, men likevel ikke et dollete prinsesserom. Så jeg gikk for en litt nøytral lillefarge i tillegg til hvitt for å gjøre rommet stort og lyst.

Lilla jenterom

Nesten alle møblene og gardinene er fra Ikea. Her tester babyen ut senga med føttene i været.

Vinduet med gardiner på barnerommet

Plass til en lekekasse mellom skapet og vinduet.

Wallstickers, tre med ugler. Barnebord og barnestoler.

Treet på veggen er wallstickers eller veggklistremerker som jeg bestilte på nettet (husker ikke helt hvor). De er veldig lette å sette på, og kan lett tas ned. Jeg falt veldig for det søte treet. Jeg fikk noen blomsterklistremerker til overs som jeg satte over stikkontaktene.

This entry was posted in Annet, Barn and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Lilla jenterom

 1. hønemor says:

  Kjempe fint rom! Her er det virkelig muligheter til å vokse.. masse boltre plass, elsker lilla og godt med oppbevaring:)
  Min lille mor har lilla, tutkist rom med gule detaljer… knæsjt.

  • Emerald Raptor says:

   Hun skal jo få et tonn med leker og klær etter hvert, så det er greit å ha en del oppbevaring!
   Det høres ut som om jenta di har et spennende rom! Jeg leter fortsatt litt etter idéer til å freshe opp storesøster sitt rom også. Nå som lillesøster har fått så fint rom.

 2. bjorgnin says:

  Heisann!

  Supert, og godt planlagt…. men når jenta blir tenåring, tror jeg mamma bør overlate en del av bestemmelsene til en bevisst jente. Ikke sikkert smaken sammenfaller med mammas!
  Du har gjort en kjempebra jobb så langt ;:OD) Flotte farver, artig møster og gøyalt på flere måter – pluss praktisk. Her vil nok den lille kose deg glugg i jæl i tretten år ;:OD)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>