Familietur på en triceratops

Jeg og barna rir på en triceratops

I helga var vi på teknisk museum. Og jeg fikk endelig tatt et morsomt bilde av meg og barna mine. Langt inne blant duppditter og dingser fant vi en liten triceratops! Min yndlingsdinosaur! Så den måtte ris på og tas bilder av!

Da jeg var liten tenkte jeg på museum som en ting vi ble dratt med ut på. Enten på skoleturer der vi bare soste omkring og gjorde alt annet enn det vi skulle. Eller med familien. Der de voksne skulle stå ved hver eneste ting uendelig lenge. Og lese hver eneste plakat opp og ned. Man var trøtt i beina, og holdt på å kjede vettet av seg.

Men vi har hatt med treåringen og babyen på to museer nå. Og begge gangene har de storkost seg. Babyen er fornøyd så lenge vi ikke er hjemme. Så lenge hun får se på nye, rare ting, og gjerne mennesker som ikke er mamma. Treåringen er ganske mye mer krevende. Men hun fant veldig mange spennende ting. Joda, hun løp en del rundt og tullet. Mye brydde hun seg ikke om. Men iblant fant hun ting hun syntes var ekstremt facinerende.

Jenta i varmluftsballong

Noe av det morsomste var en del av en varmluftsballong. Hun lekte at hun svevde høyt, og vinket til oss. Og flyene og helikopteret i den øverste etasjen var veldig spennende. Hun ville veldig gjerne inn i flyet og titte, men der var det stengt.

Nederst var det mange ting og leke med og aktiviteter for barna. Her fant hun veldig mye spennende. Blant annet ble hun totalt facinert en installasjon der man kunne pumpe vann. Hun satt og så og så mens noen andre barn pumpet. Hva er det med barn og vann?

Vi måtte slepe henne vekk fra rommet der det var utstilt plastikleker. Blant annet var det en liksom-sandkasse i det ene hjørnet. Der satt hun lenge og latet som om hun lagde sandkaker.

This entry was posted in Barn, Monster and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Familietur på en triceratops

  1. R. says:

    Har dere vært på paleontologisk enda? Ungene våre elska det også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>