Castle-in-a-closet

My little pony-slott i skapet

Datteren min fylte 3 år, og jeg gledet meg til å kjøpe bursdagsgave til henne. Planen var å kjøpe et flott my little pony-hus. Men jeg fant ingen som jeg likte! De var enten i feil størrelse eller alt for rosa og dullete. Så jeg tok saken i egne hender, og lagde en magisk verden i det ene skapet hennes!

En magisk verden med Littlest Pet Shop og Draculas datter<br />
i skapet

På den ene siden lagde jeg en borg der ponniene kunne bo. Med blant annet sofa, senger, dører og kjøkkeninnredning. På den andre siden var det uteområde. Her ble det både skog med huske i. Og ytterst var det vann med sandstrand. I vannet var det en vulkanøy med planeter i bakgrunnen.

Det viste seg å være perfekt gave til ei jente på 3 år. Hun leker der inne nesten hver eneste dag. Etter bursdagen hennes fikk hun mange nye leker som har fast bosted i skapet. Og på bursdagsfesten fikk vi testet ut at det nesten var plass til 6 treåringer i skapet!

Det aller morsomste er å lukke skapdøra inntil mens hun trykker på en My Little Pony-ballong som lyser og spiller musikk. Da er det et spektakulært show der inne. :)

This entry was posted in Barn, Leker and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Castle-in-a-closet

  1. R. says:

    Så herlig! Denne deler jeg en dag – ordentlig inspirerende.

  2. Katie says:

    Det var en fantastisk gave! Din datter er så heldig som har en mor med sånn fantasi.

  3. Maren says:

    Jøss, dette er nok det fineste lekeslottet jeg har sett! Hilsen Maren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>