Game master

Lager karakterer til Pathfinder

Da har jeg jeg også fått prøve det å være game master. Jeg har spilt rollespill i mange år, men har aldri tatt det store steget med å lede en spillsesjon før nå. Vi har stort sett hatt samme spilleder i alle rollespillene våre. Men plutselig begynte andre i rollespillgruppa vår å lede noen ganger. Så da tenkte jeg at jeg også kunne prøve det!

Det var gøy å skrive historie. Selv om jeg ombestemte meg mange ganger underveis, og ble litt forvirret av det. Jeg tegnet opp ganske nøyaktige kart. Fant på en historie. Lagde noen få NPC-er. Og det aller morsomste var å plukke ut monstre. Bortsett fra at sluttbossen var litt for mektig gikk det bra. Jeg fikk med både dungeons og drager. :)

Gruppa som spilte eventyret mitt var et morsomt party. Det var faktisk ingen typiske kriger-klasser. De var to magikere (en conjurer og en evoker), en tyv, en prest og et orakel (presteaktig). De hadde for mye magi med til at jeg klarte å lure de med et forbannet sverd. :)

Det var mye tid som gikk med på å lage karakterer og slik. Vi kom en del på overtid, så jeg kuttet ned litt på historien her og der. De brukte mer tid på småting jeg ikke hadde tenkt så mye på, og mindre tid på annet som jeg hadde store planer for. Men de løste mysteriet og kom i mål.

Jeg synes selve spillingen gikk veldig bra. Det var ikke vanskelig å lede i det hele tatt. Kanskje med unntak av helt på slutten, for da var jeg så trøtt og hadde ammetåke. Men alt i alt er jeg passelig fornøyd. Og ser fram til neste gang. :)

This entry was posted in Monster, Rollespill. Bookmark the permalink.

4 Responses to Game master

  1. Oguleth says:

    Regner med at dere var superopplagte dagen etter, med den vanvittige mengden søvn dere sikkert fikk? :p

  2. Maren says:

    Gratulerer med debuten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>