Dagens monster: Spike the baby dragon

Spike the baby dragon fra My Little Pony

Ja, jeg må innrømme det. Jeg elsket My Little Pony da jeg var liten. Og jeg liker de fortsatt… Bambiraptor begynner å nærme seg 3 år nå, så da kan jeg endelig kjøpe My Little Pony-ting i bursdagsgave til henne! Først ble jeg litt overveldet over de forskjellige typer og størrelser som fantes i butikkene. Men etter å ha lest litt her og der fikk jeg oversikt over hvilke generasjoner ponniene var delt inn i.

Vi er nå altså i generasjon 4 som er basert på tv-serien “Friendship is magic”. Og de kommer i både store og små størrelser. Ponniene er litt annerledes enn da jeg var liten. Men jeg liker veldig godt den nye stilen! Den virker litt animé-inspirert. Alle ponniene har forskjellige egenskaper og ser forskjellig ut. Hovedponnien (Twilight Sparkle) i serien er en enhjørning som bor i et stort tre, elsker å lese bøker, kan trylle med hornet sitt, og sist men ikke minst: den har en liten dragebaby som venn! Han heter Spike.

Vi har fått tak i serien (men desverre ikke på norsk). Den er litt skummel for Bambiraptor, så jeg ser igjennom episodene først for å luke ut de episodene som er for skumle. Det er i hvert fall unnskyldningen jeg bruker får å se på de. :) Synd det er så alt for mye som er skummelt for en 3-åring!

Nå er i hvert fall bursdagsgavene kjøpt. Og jeg endte opp med å kjøpe en liten Spike til meg selv… skal si jeg fikk himling med øynene fra mann’ min da jeg kom hjem.

This entry was posted in Barn, Leker, Monster and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Dagens monster: Spike the baby dragon

  1. Hakkespett says:

    Humrer litt for meg selv. Har tilbrakt ettermiddagen med å leke med jentungen og my little pony. Koselig.

  2. bjorgnin says:

    Heisann!

    Han er litt søt og så da ;:OD)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>