Wizards som småbarnsforeldre

Wizards og småbarnsforeldre

I en rollespillkampanje som vi skal begynne med snart skal jeg spille en wizard. Da slo det meg hvorfor man sjeldent hører om wizards som småbarnsforeldre. Det er nok en livsstil som er bedre egnet for barnløse.

For at en wizard skal kunne kaste spells må han/hun først ha åtte timer med søvn. Tør ikke tenke på hvordan man skal få til det på en gang, med nattamming og barn som våkner hele natta. Hvis jeg var en wizard var jeg nok ikke klar for å pugge formler før langt utpå dagen.

Og når man endelig har sovet disse timene må man sette seg ned i ro og fred for å pugge formler. Med barneskrik og ammetåke har jeg vanskelig for å se det for meg! Tør heller ikke tenke på hva som skjer når wizarden oppdager at ungen har tegnet oles fjes over “fireball” i spellboka.

Men på en anne side er det en del formler det hadde passet veldig godt å bruke i en småbarnshverdag. Av og til skulle jeg gjerne ønske at jeg kunne “power word: Silence”. Og for ikke å snakke om 1.levelsformelen “sleep”. Den kunne virkelig kommet godt med! Og hva med å bruke formelen “alarm” rundt farlige ting? En annen slager er “haste” for å hjelpe til med å løse opp tidsklemma. “hold person” og “slow” hadde også vært å foretrukke på ekstra ville barn.

This entry was posted in Barn, Rollespill. Bookmark the permalink.

3 Responses to Wizards som småbarnsforeldre

  1. Oguleth says:

    Improved Familiar kan jo være praktisk å ha som barnevakt?

  2. Guro says:

    Åh, ja! Det hadde vært noe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>