Nytt Riding Club Championships-spill på facebook

Siden jeg skrev om RCC i en tidligere post får jeg en del kommentarer og spørsmål om spillet. Ja, det stemmer at spillet ikke fungerer lengre. Serverne er ikke lengre operative, og man får en feilmelding om man prøver å starte spillet. Men fortvil ikke! Det er laget et nytt Riding Club Championshis-spill på facebook!

Riding Club Championships facebook-spill

Spillet likner veldig på det gamle. Bortsett fra at det ikke er like stort. Man kan kun konkurrere i sprangridning. Men spillet har noen nye elementer også. Som for eksempel at man nå kan velge hvilke egenskaper hesten øker når man går opp i level. Og man kan kjøpe utstyr som påvirker egenskapene til hesten.

Riding Club Champinoships show jumping, sprangridning

Spillet er forsatt gratis. Men du har action points du må bruke på å spille. Når du har brukt de opp kan du enten kjøpe flere (for facebook credits som du får kjøpt for ordentlige penger), eller du kan vente på at det bygger seg opp igjen.

This entry was posted in Dataspill and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Nytt Riding Club Championships-spill på facebook

 1. Annie says:

  Hei. :)
  Jeg bare lurte på om du vet hva som skjedde med Riding Club Championships?
  Jeg pleide å spille det for et par år siden, men slutta, siden det ikke funka å betale (var ikke mulig der jeg bodde, eller noe sånt). Nå har jeg bestemt meg for å prøve det igjen, men finner ikke nettsiden eller noe som helst. o.O ..rart..

  • Emerald Raptor says:

   Det gamle Riding Club Championships-spillet eksisterer ikke lenger. Men det er erstattet av facebook-spillet jeg har skrevet om i denne posten. Nettsidene har vært tilgjengelig før, så det er mulig de bare er nede på grunn av en feil akkurat nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>