Limt sammen flatpakket edderkopp

De fire siste månedene har det stort sett dreid seg om babyen her i huset. Men nå som den verste skrikeperioden over, og hun endelig har begynt å få litt døgnrytme, har det faktisk blitt noen små stunder for meg selv. I går kveld var var mann’ min på fest, og begge barna sov samtidig en liten stund. Da benyttet jeg sjansen til å slappe av med å spise en appelsin og lime sammen min “arachnarok spider” til miniatyrspillet warhammer.

Umalt arachnarok

Det er en kjempeedderkopp som rides av en gjeng små goblins. Foreløpig har jeg bare limt sammen selve edderkoppen, og ikke goblinene som rir på den. Det var fordi jeg ikke klarte å bestemme meg for hvilke oppgraderinger jeg skal velge enda. Tviler vel på at det blir noe tid til spilling på en god stund. Men figuren var så stilig at jeg bare måtte kjøpe den.

Deler til arachnarok

Jeg må si Games Workshop har blitt flinkere til å lage monstre! Husker de gamle metallmonstrene som kom i deler som så og si ikke passet sammen. Og man måtte slipe og sage litt her og der, samt tette igjen sprekker for å få de til å se bra ut. Og de falt alltid fra hverandre når de ble drasset med rundt på turneringer. Men denne edderkoppen var av plast, og en fryd å lime sammen. Delene passet perfekt, og den var laget idiotsikker. Så det var vanskelig å lime noe feil. Det fulgte til og med med et digert ark med bruksanvisning på begge sider. Så nå håper jeg bare på noen flere rolige kvelder så jeg kan begynne å male vidunderet!

This entry was posted in Miniatyrspill and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>