Bilder i regnet!

Undervannspose til kamera

Jeg fikk undervannspose til kameraet mitt i 30-årsgave fra familien. Og for noen dager siden testet jeg det ut i regnværet! Jeg fikk ikke til all verden. For da plasten foran linsa var full av dråper var det ikke lengre mulig å fokusere på noe. Men gøy var det likevel!

Regner på bladene

En mørk og regnfull aften

This entry was posted in Fotografering and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Bilder i regnet!

 1. Valkyrien says:

  Hei! Oppdaget ved en tifeldighet at du har meg på lista di! Og så tittet jeg litt rundt i bloggen din – som er veldig bra! Du har ikke noe følgergreie her, men har lagt deg inn på lista mi som følger.

  Og nå ble jeg nysgjerrig på denne undervannsposen – det må bli det neste på ønskelista mi! Savner det å rusle ute med kamera i regnvær også – uten tanke på at det blir ødelagt.
  Ha en fin kveld da!

  • Emerald Raptor says:

   Ja, den undervannsposen er veldig nyttig! Men det er jo litt styr å ta kameraet inn og ut av den, så det er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre hver dag. Men jeg gleder meg veldig til å prøve den skikkelig under vann. Foreløpig har jeg bare testet den i regnvær og i badekaret. :)

  • Øystein Davidsen says:

   Man kommer faktisk langt med fryseposer og strikker også – og en fille i lommen til å fjerne dråper med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>