Reddet en undead warlock fra en uverdig avslutning

Undead warlock action figure

Vi var på byttesentralen i helga. Et sted der man kan kjøpe og selge billige brukte barneklær-, utstyr og leker. Da vi var inne på rommet med leker fant mannen min en plastfigur det var noe kjent med. Jeg snudde den opp-ned, og joda, der stod det “(c)2004 Blizzard Sotatoys”.

Vi hadde funnet en undead warlock! Den manglet en arm og så meget molefunken ut der den lå blant duplo og kosebamser som var til salgs. Den hadde en stor teipbit på seg der det stod “10 kr”. Jeg måtte bare redde den. Dette var en alt for uverdig avslutning for en undead warlock.

Min første karakter jeg spilte opp til level 60 (da det var makslevel) var en undead warlock. Så jeg ble veldig nostalgisk. Da jeg kom hjem prøvde jeg å google etter utstyret den hadde på seg. Det nærmeste jeg kom var dreadmist-settet, selv om det ikke var helt likt. Tror warlocken min hadde noen biter av det settet.

Tok med litt bakgrunnskrot for bedre komposisjon i bildet, og for å illustrere størrelsen til figuren. :) Den står nå og pryder kabinettet mitt.

This entry was posted in Dataspill, Leker, Monster and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Reddet en undead warlock fra en uverdig avslutning

  1. Pingback: Lurer på hvem som har lekt med warlocken min! | Emerald Raptor

  2. Maren says:

    Søt historie, fint at den endte så godt for mr. undead warlock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>