Monsterbursdag!

Strikkemonster og heklemonster

Så fikk jeg endelig da feiret 30-årsdagen min. Jeg hadde utsatt den en stund fordi jeg hadde termin omtrent da den var. Jeg hadde tenkt litt på om jeg skulle ha et spesielt tema, men endte opp med å ikke velge noe. Så viste seg at de andre valgte for meg!

Monstertallerken

Mannen min hadde kjøpt inn tallerkner med monstre på. Og jeg fikk to herlige hjemmelagde monstre (av forskjellige folk som ikke hadde snakket med hverandre). Et strikket og et heklet (en xorn). De var fantastisk kule! Og jeg fikk i tillegg en bok om å strikke monstre! Så nå må jeg sette igang med å strikke! Det har jeg vel ikke gjort siden håndarbeiden på skolen!

Bok om å strikke monstre

Og jeg fikk monsterkonvolutt og monstertegning. Og mens folk var her satt barna og malte monstre.

Monsterkonvolutt og monstertegning

 

This entry was posted in Leker, Meg, Monster. Bookmark the permalink.

2 Responses to Monsterbursdag!

  1. Linda says:

    Så søte monster!! For monster kan jo være søte;)
    Gratulerer med vell overstått bursdag dag!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>