Fantasi ødelegger sofaen!

Brettspillet Fantasi

Et av brettspillene jeg liker aller best er Fantasi! Kanskje litt overraskende siden det er ganske forskjellig fra andre brettspill. For de som ikke kjenner til spillet går det ut på å mime eller tegne ting som andre skal gjette hva er for noe. Vi pleier alltid å mime, siden vi synes det blir morsomst.

I helga hadde jeg søstrene mine på besøk, og vi mimet til langt på natt. Hadde det skikkelig gøy, og fikk mange harde latterkuler. Etter hvert mimet vi egenlagde ord som vi trakk også. Litt vanskeligere varianter som “Javaobjekter” og “Journalartikler” var spesielt morsomme.

Bildet øverst i bloggen viser hvordan sofaen så ut da søstrene hadde gått. Vi hadde ledd så hardt i den at vi nesten satt på gulvet!

This entry was posted in Annet, Brettspill. Bookmark the permalink.

4 Responses to Fantasi ødelegger sofaen!

 1. Rejen says:

  hihi, grint sofaen i stykker…;-D I har hygget…

 2. Oguleth says:

  Dibs på å ikke sitte i den delen av sofaen neste rpg session!

 3. Emerald Raptor says:

  Hehe. Noen kan plutselig få seg en overraskelse av å sitte der ja. :) Har vurdert å kjøpe ny sofa, men det virker ikke kjempelurt å kjøpe ny sofa når man har to bittesmå barn…

 4. Guro says:

  Ny sofa kjøper man på Finn, med vaskbart trekk. 😉

  Fantasi er morsomt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>