Ukens ABC-bilde: Z – Zebra

Zebra, Sebra

Jeg holdt faktisk på å glemme ukens ABC-bilde i dag! Ble litt dagforvirret av påsken. Men nå har jeg vært med hver uke helt siden A, så da må jeg jo fullføre hele alfabetet! Mitt bilde denne gangen er sannsynligvis ingen overraskelse. Det er selvfølgelig et bilde av en zebra.

This entry was posted in Fotografering and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ukens ABC-bilde: Z – Zebra

 1. bjorgnin says:

  Heisann!

  Jeg hadde samme intensjon. Hadde skrevet tekst ferdig til hele alfabetet, men når uka kom … manglet jeg det viktigste: bildet! Kunne ikke farte rundt og ta bilder når jeg var langt hjemmefra. Det er jo det som er temaet mitt, nærmiljøet.
  Så får jeg heller legge dem inn senere.. må jo fullføre… på overtid!

  Så er det å få lagt inn et bilde med hulter i bulter… det kommer!

  Zebra er alreite dyr. Flott bilde ;:OD)

  • Emerald Raptor says:

   Nei, det er ikke så greit å huske alt! :) Er lov til å gjøre det i ettertid også. Flott at du fortsatt er med på oftograf også! :)

 2. Catarina says:

  Flot zebra og dejligt valg. :)

 3. Inge says:

  Flot zebra billede.. :;-)

 4. Melusine says:

  Sebraer er flotte dyr, og bildet ditt av en er kjempebra!
  Jeg har nok fjusket litt i ukens bokstav, men har i alle fall en z med :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>