Shopping

shopping hos outland

Jeg har vært på shopping i dag! Var i den store, nye butikken til Outland i kirkegata. Den er kanskje ikke så ny nå lenger, men det er ikke så ofte jeg er i Oslo lenger. Så jeg har ikke besøkt den så mange ganger.

Planen var egentlig bare å kjøpe den nye orcs’n goblins-boka. Men da jeg så at de hadde den digre edderkoppen (arachnarok) inne måtte jeg jo bare ha den. Og da måtte jeg ha litt maling og lim og slikt også. Nesten all den gamle malinga mi har tørket ut.

Skal si GW er rå på priser! Boka var i hardcover, i motsetning til de tidligere versjonene. Sikkert for å at den skulle bli dyrere også. Menmen, jeg har brukt så lite penger i det siste at jeg synes jeg kunne ta meg råd til det. Er lenge siden jeg kjøpte miniatyrer sist!

Gleder meg til å begynne på den! Bare håper jeg klarer å skrape sammen litt tid her og der for liming og maling. Det er neimen ikke alltid så lett når man har to barn med forskjellig døgnrytme.

This entry was posted in Miniatyrspill and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Shopping

 1. Oguleth says:

  En pensel? Male spidern med kun small dry brush? 😉 Eller har ikke kattene spist de gamle?

  • Emerald Raptor says:

   Hvis du ser nøyere etter er det to pensler der. :) Men jeg har noen større fra før av. Det er de tynneste penslene jeg som regel må bytte ut.

   • Oguleth says:

    Ach ja, brillebonusen var ikke mye til hjelp der. Hvordan har du tenkt til å male arachniden? Rød, svart eller kanskje rosa?

    • Emerald Raptor says:

     De andre edderkoppene i arméen min er grønne og hvite. Så det blir nok noe i den duren. Kanskje jeg blander inn noe svart også. Har begynt å lime den. Skikkelig puslespill! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>