Hoppeedderkopp

Jeg gjorde mitt første forsøk på å filme med macroobjektiv i dag. Det eneste spennende motivet jeg fant var en bitteliten edderkopp. Kvaliteten ble ikke all verden på det nærmeste siden edderkoppen egentlig var litt for liten. Men det var i hvert fall gøy å prøve!

Jeg sliter litt med å finne et bra videoredigeringsprogram. Denne gangen testet jeg med PowerDirector. Det virket lovende! Har prøvd både Pinnacle Studio og Premiere Elements, men ikke vært fornøyd med noen av de. Det største problemet er at de ikke tar all verdens formater. Alle kameradingsene mine lager jo forskjellige filtyper. Og i tillegg har jeg problemer med at ingen av de er spesielt stabile.

This entry was posted in Video and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>