Anmeldelse av Talking Tom Cat for Android

Talking Tom Cat

Jeg har lenge ønsket meg flere applikasjoner på telefonen min som datteren vår på 2,5 år kunne leke med. Veldig greit å ha i situasjoner der man ikke har tilgang på andre leker, og man må vente på noe. For eksempel mens man venter på å få servert mat på en restaurant.

Derfor planla jeg å teste ut en del applikasjoner for barn til Android og presentere de her. Men da vi kom til applikasjonen “Talking Tom Cat” nektet datteren min å prøve noe annet. Sa sa hun bare “Mer katt!”. Derfor blir dette en presentasjon av bare den isteden. :)

Talking Tom Cat er en veldig søt katt som gjentar det du sier med morsom stemme. Jeg må innrømme at det ikke bare var datteren min som fikk noen latterkuler av den. :) I tillegg har den noen animasjoner. Man kan trykke på knapper for å få den til å drikke melk, klaske sammen cymbaler, ripe opp skjermen, prompe og kaste kake mot skjermen.

Man kan også ta på katten. Om man stryker over skjermen begynner katten å male. Om man bare trykker på skjermen slår man katten. Og den faller hvis man slår den flere ganger etter hverandre. Jeg likte veldig godt at man kunne stryke på katten, men ikke at man kunne slå den. Ofte dattera bare pekte på katten og den ble slått.

Det finnes en gratisversjon av katten som vi prøvde først. Det endte fort med at jeg kjøpte applikasjonen, så denne anmeldelsen er av kjøpeversjonen. Det finnes også andre varianter, blant annet en julenisse, tyrannosaurus, robot, fugl, flodhest og pinnsvin.

Med noen enkle trykk kan man “filme” det katten gjør, og laste det opp til for eksempel youtube. Her er min test:

Sammendrag:

+ Holdt oppmerksomheten lenge! Jenta ville ikke prøve noe annet etterpå.
+ Veldig morsom stemme på katten.
+ Veldig søte animasjoner. Datteren min trykte på de uendelig mange ganger.
+ Enkelt å trykke på de tilgjengelige animasjonsknappene..
+ Førte til mye latter, både for dattera og mamman.
– Man må trykke på en knapp for å få tilgang til flere animasjoner.
– Det burde gått an å fjerne knappene som åpner menyer (f.eks. informasjonsknapp og filmeknapp), så barnet ikke trykker seg bort fra katten.
– Det burde vært en funksjon for å låse telefonknappene så barnet ikke trykker seg bort fra applikasjonen og kan gjøre uheldige ting med telefonen.
– Man burde ikke slå katten om man bare tar på den uten å stryke.

Kort oppsummert er dette en applikasjon som datteren min likte kjempegodt! Men fordi den ikke er barnesikker kan jeg ikke gi den full pott. Jeg ender opp med å gi den 7 av 8.

Testet av Bambiraptor, 2,5 år gammel.

This entry was posted in Android, Barn, Video and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Anmeldelse av Talking Tom Cat for Android

  1. Ola says:

    Den katta der er populær på iPhonen til treåringen min også – men det at ein kan slå katten og den reagerer med ein bli-slått-reaksjon liker ikkje eg heller. Dessverre synes treåringen det er veldig morsomt/komisk med akkurat den reaksjonen, og da er det vanskelig å lære ho at ein skal vere snill mot dyra…

    Fin-fin anmeldelse som eg kan stille meg bak :)

    • Emerald Raptor says:

      Det kan jo hende applikasjonen faktisk ikke er laget for barn, og det er derfor man kan slå katten. Jenta mi sa “åååå!” hver gang katten falt. Vi driver og lærer henne at det ikke er lov til å slå lillesøster, så er ikke så glad for at hun lærer at det er ok å slå katten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>