Anmeldelse av Baby Toy for Android

Baby Toy for Android

Baby Toy er en enkel og søt applikasjon som kan underholde barnet en liten stund. Skjermen er delt inn i 6 forskjellige symboler man kan trykke på. Når man trykker på de får man en morsom lyd, og symbolet rister. Man har tre forskjellige skjermbilder å velge mellom, dvs 18 forskjellige symboler og lyder. Man møter roboter, dyr og instrumenter.

Applikasjonen låser knappene på telefonen, så barnet ikke får gjort noe uheldig med telefonen (bortsett fra fysiske ting), som er et stort pluss!

Sammendrag

+ morsomme lyder
+ mange forskjellige lyder
+ store, enkle symboler å trykke på
+ søte tegninger
+ morsomt for barnet å bråke ved å trykke fort
+ låser telefonknappene -> barnesikker
+ barnevennlig
+ ingen menyknapper eller andre ting som kan ta barnet bort fra applikasjonen
– litt lite spennende i lengden
– for bråkete til at den kan brukes ute blant folk

Konklusjon

En veldig enkel, barnesikker og barnevennlig applikasjon som kan underholde en liten stund. Men den er ikke så spennende i lengden. Jeg tror den kan være morsommere for yngre barn. Jeg ender opp med å gi den 6 av 8.

Testet av Bambiraptor, 2,5 år gammel.

This entry was posted in Android, Barn, Dataspill and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Anmeldelse av Baby Toy for Android

  1. Hakkespett says:

    Høres spennende ut. Jeg var en av idiotene som stod to timer i kø for en iPad 2. Ungene elsker den. Spesielt tegneprogram og enkle spill. Så finnes det jo noen gode eventyr til den også.

    • Emerald Raptor says:

      Ja, den må jo være perfekt å leke med for små barn. Kanskje det blir noe liknende på oss e gang også. Vi må bare finne på en god grunn til å kjøpe det først. :)

  2. Så kjekt at applikasjonen selv låser knappene på telefonen! Selv har jeg iPad og iPhone og irriterer meg over applikasjoner som ikke skrur av de såkalte “fleroppgavebevegelsene” av seg selv. Klasker barnet hånda på skjermen og drar uten at man har skrudd det av, forsvinner hele applikasjonen. Glemmer ofte å skru av dette manuelt på forhånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>