WordPress plugin: Emerald’s Today’s Dish

Grillet laks

Litt sulten? Vet ikke hva du skal lage? Hoster du en wordpress-blogg? Da kan du prøve min nyeste plugin, “Emerald’s Today’s Dish”! Jeg har laget en liten widget som tilfeldig genererer middagsforslag. Siden jeg ikke spiser kjøtt selv, får du kun vegetarretter, fiskeretter eller kyllingretter. Kanskje jeg i en fremtidig versjon gjør sånn at du kan bestemme litt selv hvaslags retter du ønsker å se.

Du kan se hvordan den er øverst i baren til høyre i bloggen min. Om du prøver en av rettene, eller om du har en idé til widgeten setter jeg veldig pris på tilbakemelding! Du finner den her. Enjoy! :)

This entry was posted in Programmering and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to WordPress plugin: Emerald’s Today’s Dish

  1. Guro says:

    Nå ble jeg litt forbauset over å se kylling på din tallerken, men da går vel prosjektet fremover. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>