oftograf 13: Nam #2

Sommerfuglkake, bløtkake

Dette bildet er ganske spesielt for meg. For det er faktisk min første bløtkake! Det er rett og slett fordi jeg ikke er så glad i bløtkaker. Jeg lager heller sjokoladekaker. Ikke baker jeg så mye heller, for den saks skyld. Men da datteren min fylte to måtte jeg nesten lage en.

Jeg søkte litt rundt på nettet, og ble ganske så overveldet over hvor mange flotte og fantastiske kaker som fantes der ute. Jeg valgte noe som var enkelt, men som likevel ikke så ut som en helt vanlig kake. Resultatet ble en sommerfuglkake!

Flere oftografbiler.

This entry was posted in Fotografering and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to oftograf 13: Nam #2

  1. hønemor says:

    Den var utrolig søt da:) Tenker 2 åringen ble glad! Denne ideen skal jeg låne, tusen takk for tips.

  2. GNIST says:

    Morsom kake! Tøft med bananen – det var prikken over i’en. Mamma lagde alltid sommerfugl kake til oss da vi var små, men tror det var uten banan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>