Monkey Island theme på piano

Det ble etterlyst en youtube-demonstrasjon av det nystemte pianoet vårt som er over 100 år gammelt. Så her kommer det! Jeg spiller intro-musikken til Monkey Island. Ja, jeg er litt rusten. Har nesten ikke spilt noe siden jeg gikk på ungdomskolen tror jeg. Men etter noen forsøk fikk jeg noe jeg tør å legge ut. Ja, det er utrolig hvor mye vanskeligere det er å spille når det står et kamera og går! Det er ikke verdens beste lyd på opptaket heller da, siden jeg ikke har noen ekstern mikrofon.

This entry was posted in Dataspill, Video and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Monkey Island theme på piano

 1. Hakkespett says:

  Fantastisk. Ikke mer å si.

 2. Inger says:

  Synes du er flink til å spille – og fin melodi:)

  • Emerald Raptor says:

   Jeg liker melodien veldig godt selv. Brukte den faktisk til og med på bryllupsvideoen vår. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>