Mine drømmespill

World of Warcraft: Skal inn i Outland

Spillpikene.no har noen veldig morsomme artikler. I dag postet de en artikkel med spill de gjerne skulle spilt. Som for eksempel “Supermario Laiv”. Jeg har tonneivs av idéer selv som jeg gjerne skulle likt å se. Her er noen av de:

Warcraft RPG
Et rollespill i Warcraft-verdnen i BioWare-stil. Uten MMO-elementer. Der man kunne velge mellom rasene man spiller i World of Warcraft. Man kunne få med seg et party med flere forskjellige NPC-er. Litt WoW-aktig slossing kunne det vært, i tillegg til masse rollespilling. Og ingen quester ala “Drep 20 ogrer” og “Få tak i 15 ulveskinn”. Og mest av alt: ingen grinding! Og når man kom til slutten av spillet, så var spillet faktisk ferdig.

Spore Gladius
Et spill med kampsystem likt som i Gladius. Men du kunne lage dine egne skapninger å sloss med. Hver gang du vant en kamp fikk du poeng som du kunne bruke på å oppgradere skapningene dine. For eksempel bytte ut øynene eller sette på flere armer som ville gi skapningene andre bonuser i kamp. Når du vinner over et annet lag oppdager du en ny kroppsdel med en spesiell egenskap/bonus som du har mulighet for å bruke på monstrene du allerede har.

Datadyr-MMO på mobilen
Man trener opp sine egne datadyr. Disse kan konkurere mot datadyr som eies av andre personer. Det skulle være asynkrone konkurranser, så man kunne spille litt når man ville. For eksempel ordspill som scrabble og hangman. Du måtte passe på å hele tiden ta vare på datadyret ditt for at den skulle yte sitt beste.

Dancing Mate Adventure
Et eventyrspill der du bruker dansematte! Du bruker den til å gå bortover, hoppe over feller. Løpe fra fiender. Danse bort monstre osv. Et fullverdig og spennende spill. I motsetning til dansespill der du bare hopper litt til en sang.

This entry was posted in Dataspill. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mine drømmespill

  1. Hedvig says:

    Så artig med svar i egen blogpost :) jeg er glatt med på dansematte-adventure! Bare det ikke er alt for langt da. Det kan potensielt bli veldig slitsomt 😉

    • Emerald Raptor says:

      Enig i at det ikke må bli for slitsomt! Bare nok til at man kanskje blir i litt bedre form, men uten å slite seg helt ut. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>