Dragon Age II video

Da har jeg lagt ut en liten Dragon Age II-video som jeg har laget på youtube. Vi sendte dattera ut på ski sammen med bestefaren sin, så både mann’ min og jeg kunne spille. Er heldigvis ikke ferdig med å spille igjennom enda, så dette er bare en liten prøvesmak på første del av spillet. Enjoy!

This entry was posted in Dataspill, Video and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Dragon Age II video

 1. Hakkespett says:

  Burde jeg kjøpe det? Økonomien er slik at jeg må da eventuelt avskilte bilen for jeg har ikke råd til både det og veiavgiften.

 2. Oguleth says:

  Morsomt spill, men kampsystemet på xbox var like kjedelig som det forrige (faktisk enda mer døllt enn WoW rent slåssemessig) og at alle “hulene” var standardconstructs…

  Merrills historie gjennom spillet var igrunn verdt kjøpet alene – akkuratt som i Origins var det npc historiene som var det beste…

  Og jeg slet mer med spiders enn jeg gjorde med noe annet i spillet, så i det minste det forblir old school.

  • Emerald Raptor says:

   Ja, jeg synes det er litt rart at de gjenbruker huler på den måten. Det kan da ikke være det dyreste å designe nye huler? Men jeg liker at de prioriterer historien til karakterene. Har ikke med Merrill selv, men kanskje jeg må ta henne med innimellom hvis hun har så spennende historie?

   Når det gjelder slossinga er jeg enig i at den er ganske forenklet. Bare det at man ikke skader sine egne med spells før på den aller vanskeligste vanskelighetsgraden gjør mages ganske OP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>