Restaurering av mine gamle orcs’n goblins

Da jeg først begynte å spille Warhammer Fantasy Battles var det orcs’n goblins jeg startet med. Det var kanskje mest på grunn av de søte goblinene, og de morsomme troppene de hadde. De kunne blant annet spise seg fulle på sopper og slenge store jernkuler rundt seg, bruke goblins som ammo til katapultene sine, ri på edderkopper eller ulver og ha med seg de herlige squiggene (søte monstre med store tenner).

Men av en eller annen grunn endte jeg opp med flere orker en gobliner. Og siden disse var mine første figurer ble de ikke malt spesielt godt. Flere ganger har jeg forsøkt å male de om igjen, men jeg gir alltid opp. For de er så mange og de er ikke så veldig spennende.

Denne gangen er planen å “restaurere” de morsomste troppene. Ikke bry meg så mye om det blir en spesielt bra armé. Bare male over troppene jeg liker, og droppe resten. Det blir sikkert en god stund til jeg får spilt med de likevel. Sånn går det når spillrommet har blitt barnerom!

Så nå har jeg rotet fram igjen champignoneskene med grønnhudene mine igjen. Her er et bilde av den stakkars forlatte, uferdige og nedstøvede hæren min (de andre hærene mine har jeg tatt ganske mye bedre vare på!):

IMG_2861x.JPG

Jeg malte om igjen noe for ikke så lenge siden, som jeg ble passelig fornøyd med. Har planer om å male mer i samme stil. Her kommer bilder av de (klikk på bildene for større versjoner):

WHFB - Night goblins Hører til bloggpost http://emeraldraptor.com/?p=2163

WHFB - Forest goblin spider riders Hører til bloggpost http://emeraldraptor.com/?p=2163

WHFB - Forest goblin spider riders  Hører til bloggpost http://emeraldraptor.com/?p=2163

WHFB - Squig hoppers Hører til bloggpost http://emeraldraptor.com/?p=2163

WHFB - Snotling pump wagon with squigs Hører til bloggpost http://emeraldraptor.com/?p=2163

This entry was posted in Miniatyrspill and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Restaurering av mine gamle orcs’n goblins

  1. Oguleth says:

    Ahhh, pumpevogna er og blir noe for seg selv :)

    • Emerald Raptor says:

      Alt som har med squigs å gjøre blir jo morsomt! :) Men jeg ble passelig fornøyd med den pumpevogna. Nå som jeg har lært meg å ta litt bedre bilder av miniatyrer er det morsommere å vise de fram også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>