oftograf 9 – Lukt

Varm kakao

Nå har vi kommet til en utfordrende måned hos oftograf. Denne måneden er det nemlig temaer relatert til sansene vi skal innom! Det kan det bli mange spennende tolkninger ut av! Mitt bilde er av glovarm kakao som helles i en kopp. Planen var å ha bilder av kanelbollene vi skulle spise til. Men jeg forspiste meg så totalt på de så jeg orket ikke et stort bilde av de i bloggen min!

This entry was posted in Fotografering and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to oftograf 9 – Lukt

  1. bjorgnin says:

    Heisann!

    Det var evigheter siden jeg hadde drukket kakao, men sønnen har vært på besøk, og han bestilte varm sjokoladedrikke. Det eneste jeg kunne oppdrive for å oppfylle ønsket hans, var kakao, og da ble det en kopp til meg også…. så jeg fornemmer lukta ganske godt når jeg ser bildet ditt ;:OD)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>