Oftograf 8 – Hale

oftograf 8 - rottehale

Det siste temaet i februar hos oftograf er “hale”. Jeg endte opp med en rottehale. Dette er fra en liten rottefrøken noen dager etter at vi fikk henne. Jeg synes tamrotter er flotte dyr. De er veldig sosiale og koselige. Både lekne og kosete. Den eneste ulempen er at de er så utrolig glade i å gnage på ting! Spesielt ledninger. Jeg hadde en rotte en gang som gnagde over en strømledning til en skriver. Det smalt skikkelig, og sikringen gikk. Rotta ble svart på snuta og fikk krøllete værhår, men var ellers i veldig fin form.

Det er mange som ikke liker rotter. Spesielt nevner de at de ikke liker rottenes hårløse hale. Jeg husker jeg ikke likte halen spesielt godt første gang jeg møtte en tamrotte jeg heller. Men så snart man vender seg til den er rotter bare helt nydelige.

Men det er en helt annen grunn til at vi ikke har rotter lengre, vi har nemlig katter. Jeg har hatt katter og fugler på samme tid med veldig uheldig utfall, så nå tar vi ingen sjanser.

Les mer om rotter hos norsk tamrotteforening!

This entry was posted in Fotografering and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Oftograf 8 – Hale

  1. Inger-M says:

    Rotte, hmmm, vet ikke helt, men på den andre siden, da barna var små hadde vi hamster og marsvin – kanskje ikke så veldig forskjellig? Uansett, bildet er fint!

    • Emerald Raptor says:

      Det blir jo litt av det samme. Men jeg synes personlig at rotter er mye mer sosiale og lettere å få kontakt med enn med hamstre og marsvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>