oftograf 7: Kropp – hår

oftograf uke 7: Kropp - hår

Ukens tema hos oftograf er “hår”. Hele familien min er veldig hårete, så her hadde jeg mange muligheter. Jeg valgte et bilde av mannen min. Ja, selv om jeg har lagt hår (og har spart i flere år enn han) har han faktisk lengre hår enn meg. Og han er blondere enn meg. En dag han var litt uforsiktig på t-banen var det noen som sa “vær litt forsiktig da, unge dame!” etter han. Like etter hørte vi litt lavere “Jeg tror det var en mann! Han hadde jo skjegg!”. Da fikk vi oss en liten latter. :) Jeg sier nå bare: Ja til menn med langt hår!

This entry was posted in Fotografering and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>