Hvor mange drager får man for et dolokk?

dolokk.jpg

Riktig svar er 3 drager og 2 dingser! Jeg fikk nemlig et dolokk av min far til jul i år. Det var ikke et hvilket som helst dolokk. Det var et dolokk med en skummel skjelettmann på. Det var et ganske morsomt et. Men vi tenkte litt fram og tilbake, og kom fram til at det ikke var noe særlig å gjøre doen skumlere enn den er når 2-åringen vår snart skal begynne å gå på do. Hun kom sikkert ikke til å tørre å gå inn på badet en gang!

Så vi bestemte oss for at vi ville prøve å bytte det. Det var kjøpt i en butikk i Sverige, så det ble en lang tur. Siden jeg har en baby på snart 4 uker ble jeg hjemme og sendte mannen min og faren min av gårde for å bytte den (i tillegg til å kjøpe med masse billig godteri og cola!).

Jeg fikk nesten sjokk da mannen min kom tilbake med 4 bæreposer med stasj fra dolokk-butikken. Det var en butikk som solgte diverse drageting. Siden jeg synes drager er så flotte var det lett å finne ting å bytte i. Og det hadde vært tilbud på nesten alt! Så tror du ikke mannen min kom hjem med en stor dragekiste, en flott drageklokke, en stilig drage med sverd og skjold, en krystall med stjernetegnet fiskene på og en fin steinblomst.

IMG_3071x.JPG

This entry was posted in Monster and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>