Hva er en emerald raptor?

World of Warcraft, troll hunter on emerald raptor with raptor pet Hører til bloggpost http://emeraldraptor.com/?p=262

Det er mange som lurer på hvorfor jeg kaller meg for Emerald Raptor. Det er egentlig ganske tilfeldig at det var akkurat det navnet jeg endte opp med. Det startet med at jeg testet ut en rekke ting jeg kunne kalle meg på wordpress.com, og det var tilfeldigvis EmeraldRaptor som var ledig av alle jeg prøvde. Det var litt enklere før i tiden, da ikke “alt” allerede var opptatt. Til og med selvlagde ord i dag kan være opptatt, så lenge det ikke inneholder mange nok bokstaver!

Men så tilbake til betydningen av navnet. Emerald Raptor var det første ridedyret jeg kjøpte i World of Warcraft. Det var den gangen ridedyr var dyrt, og man ikke kunne kjøpe det før på level 40. Så det føltes virkelig stort. Jeg kjøpte det til min trollhunter som aldri fikk æren av å bli makslevel. Fordi jeg etter hvert fant ut at denne klassen ikke passet meg.

Jeg synes fortsatt raptorene er av de aller kuleste ridedyrene. Kanskje med unntak av dragene da. Drager er jo alltid best.

Bildet øverst er et screenshot av meg på min emerald raptor. Jeg har også med meg raptorvennen min, Rødhorn.

This entry was posted in Dataspill, Meg, Monster and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Hva er en emerald raptor?

 1. Hakkespett says:

  Er en forklaring på alt. Litt gøy å høre historien bak navnet. Du har jo et rimelig unikt bloggnavn.

 2. R. says:

  Åh, jeg veeeet, det der med bloggnavn altså. Jeg ville egentlig ha miromurr eller knutemor på wordpress, men de er jo ooooopptatt (av noen som ikke en gang poster :-( )

  Nuh skal jeg komme meg i seng. Kan ikke sitte her og kommentere bloggen din hele kvelden.

  • Emerald Raptor says:

   Ja, det er ganske kjedelig når de er opptatt. Og spesielt av inaktive folk, som du sier. Men jeg har nå blitt glad i navnet jeg valgte til slutt. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>