Dragon Age Redemption

En kjempegod nyhet! En av mine idoler, Felicia Day, skal spille i en webserie om et av mine yndlingspill, nemlig Dragon Age! Jeg vet ikke så mye om prosjektet, men det står litt om det i bloggen hennes. Jeg kjenner Felicia Day ifra “The Guild” som er en utrolig morsom webserie. Hun har skrevet serien og er hovedskuespiller. Det handler om en liten gjeng som er medlem i et guild i et spill som minner mistenkelig om World of Warcraft. Anbefales virkelig!

Her er en teaser for webserien:

This entry was posted in Dataspill and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>