Brifer på dansematta

 

Jeg tok fram dansematta i dag! Det føltes helt himmelsk å kunne danse på den igjen! Etter 9 måneder med sofasitting (fikk jo bekkenløsning da kvalmen avtok) var det herlig å sprette litt opp og ned. Er veldig lenge siden jeg egentlig har brukt den matta noe særlig. Tror jeg sluttet å bruke den da jeg ble gravid med førstemann for snart to og et halvt år siden. Jeg hadde faktisk ikke glemt alle kunster heller. Det er 2 uker siden fødselen, og jeg følte meg i toppform før jeg tok fram matta. Men nå er jeg så sliten at jeg såvidt klarer å gå. :) Kondisjonen merket visst at jeg har sittet/ligget på sofaen i alle disse månedene.

Jeg synes dansematter er fantastiske oppfinnelser. En måte å komme i form på som faktisk er gøy! Det å kombinere dataspill og fysisk bevegelse er helt genialt. Men jeg skulle gjerne sett at de gjorde litt mer ut av spillene. Jeg har en del dansemattespill, men de er så og si like alle sammen. Du tråkker på piler hit og dit til en bestemt sang, og så er du ferdig. Tenk hvilke muligheter man kunne ha hvis man for eksempel lagde et spennende eventyrspill der du måtte dodge unna fiender, hoppe over feller, løpe ned trapper og så videre. Mulighetene er uendelige! Det finnes jo mange forskjellige små partyspill til kinect og wii og sånn. Men hva med et mer omfattende eventyrspill som også er spennende å spille alene?

Ps, jeg tror ikke jeg tramper så mye som det høres ut på videoen. Er nok fordi kameraet er like ved føttene mine.

This entry was posted in Dataspill, Video and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Brifer på dansematta

  1. Hakkespett says:

    Du skulle sett meg. Har sån kinect bevegelsesstyring til xboxen. Min sadistiske beor ga meg Zumba til jul. Sikkert trim, men jeg har til gangs fått bekreftet min antagelse at jeg ikke kan danse.

  2. Emerald Raptor says:

    Hehe, spørs om dansedataspill har så mye med ordentlig dansing å gjøre. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>