oftograf 2: Bevegelse – uflaks

oftograf 2: Bevegelse: uflaks Edderkopp som pakker inn byttet sitt

Årets andre tema hos oftograf er “uflaks”. Jeg lette litt i bildearkivet mitt for å finne noe som kunne passe, og endte opp med dette bildet. Man kan vel si at den stakkars lille larven hadde maks uflaks her.

Bli med på oftograf du også!

This entry was posted in Fotografering and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to oftograf 2: Bevegelse – uflaks

 1. The Nam says:

  Iiiiik! Jeg liker ikke edderkopper! Men godt fotografert da! Stakkars larve 😛

 2. Spindlar är ju inte mina idoler direkt men din bild var otroligt fin och detaljrik man ser ju till och med offret.
  Ha det bra;-)

 3. Inger-M says:

  Jo, larven er så absolutt uheldig. Jeg har ikke noe imot edderkopper, men jeg liker det abslutt ikke når de kryper i taket rett over sengen… da må min mann på edderkoppjakt :-)

 4. Emerald Raptor says:

  Jeg må innrømme at jeg liker edderkoppene best ute i naturen jeg også. Selv om jeg ikke er redd for de synes jeg det er greit at de holder seg unna hodeputa mi. :)

 5. Hakkespett says:

  Er du ikke redd for edderkopper. Nesten alle damer jeg kjenner er livredde for edderkopper. Det er ikke ment som nedsettende om kvinner. Det er rett og slett fakta. Jeg har gjort en meningmåling blant folk jeg kjenner. Ja larven kom nok en smule uheldig ut her.

  • Emerald Raptor says:

   Hehe, nei, jeg er ikke redd for edderkopper. Jeg synes de er spennende og facinerende. Jeg er ikke redd for rotter, mus, slanger og monstre heller. Det finnes absolutt ting jeg er redd for, men det skal jeg ikke gå inn på her. Ikke lurt å røpe kryptonitten sin. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>