Ny fotoside: Oftograf

Fotoside/fotoblogg: oftograf

Jeg har hatt veldig sansen for tematisert fotografering i det siste, som dere sikkert har sett i bloggen min. Hver onsdag har jeg pulisert et himmelsk bilde, og hver fredag har jeg publisert et ABC-bilde. Men jeg kunne gjerne tenke meg et tema til der man ble utfordret til å ta bilde av noe spesielt. Derfor gikk jeg sammen med Villemy om å lage det nye nettstedet oftograf!

Her kommer vi til å presentere et tema hver eneste uke som vi vil oppfordre folk til å ta bilder av. På temasiden vil du kunne se litt framover hva som er neste ukers tema, slik at man får tid til å planlegge hva man vil ta bilder av. Deretter kan man legge inn en link til bildet sitt hos oftograf. Og på denne måten vise fram hva du har tatt bilde av, og komme i kontakt med andre som også har tatt bilde av det samme temaet.

Håper så mange som mulig har lyst til å være med på dette prosjektet! Vi tar gjerne imot kommentarer og forslag til forbedringer.

Siden vi ikke kom igang med før nå vil det være mulig å publisere bildet for uke 1 litt flere dager enn vanlig. Men etter dette vil du bare ha tilgang til å legge inn link i en uke.

Her finner du første utfordring fra oftograf!

This entry was posted in Fotografering and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>