Mine D&D-stats

Terninger

Det er ikke så ofte jeg synes tester man tar på nettet er så spennende. Men akkurat denne testen var litt morsom. Svar på spørsmål og få vite D&D-statsene dine! Mine stats ble som følger:

STR:7
INT:15
WIS:14
DEX:8
CON:8
CHR:7

Jeg er kanskje ikke hundre prosent enig med utfallet. Når det gjelder styrke så bare gjettet jeg. Har ingen idé om hvor mye jeg kan løfte. Litt skuffa over dexterity ble jeg. Var litt for mange ting som gikk på om man var flink med baller. Men jeg klarer å hoppe opp på en hest på 155 cm uten sal, så noe spretten må jeg da være.

Utifra dette ser det (ikke alt for overraskende) ut til at det blir spellcasting på meg framover! Personlig foretrekker jeg wizard framfor cleric. Og det ser absolutt ikke ut til at jeg kan bli noen sorcerer. :)

This entry was posted in Meg, Rollespill. Bookmark the permalink.

4 Responses to Mine D&D-stats

 1. Oguleth says:

  Morsom test, den intgreia var rimelig latterlig dog.

  STR:7
  INT:13
  WIS:14
  DEX:11
  CON:9
  CHR:11

  Veldig lik den første D&D karakteren jeg noensinne lagde forøvrig, litt morro…

  • Emerald Raptor says:

   Du fikk litt bedre stats enn meg, ja. :) Enig i at den intgreia ikke var helt bra. Men mulig han som lagde testen har tenkt at int er for magikere. Og for å bli flink magiker må man også være skoleflink.

   • Oguleth says:

    Har ikke prøvd benkpress siden jeg var 12 eller noe, så ble rimelig vanskelig å gjette på den :) Styrke var rimelig dårlig linka opp mot hva staten innebærer i D&D og (men det blir kanskje litt merkerlig spørsmål ut av noe sånt og, type “hvor mye oppakning kan du gå med uten at du beveger deg saktere” “hva slags materiale kan du løpe gjennom hvis du prøver” osv), ikke bare int, igrunn.

    CHR 11, yeah right 😀

    • Emerald Raptor says:

     Hehe, jeg fikk 7 i charisma jeg. Det betyr jo i D&D at jeg blant annet er skikkelig dårlig med dyr. 😛 Har vanligvis ikke tenkt på meg selv som fullt så lite karismatisk. Men hvis det går på evnen til å ha en stor påvirkningskraft over andre så stemmer det vel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>